Supervisie

Het is mogelijk om bij mij verschillende vormen van supervisie te volgen, te weten supervisie behandeling in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog of supervisie behandeling in het kader van de opleiding tot Psychotherapeut. Dit kan individueel of in groepsverband. Daarnaast ben ik erkend supervisor VGCt. Supervisies (gedeeltelijk) via videobellen behoren tot de mogelijkheid. Ik maak hierbij gebruik van een beveiligde beeldbel verbinding (AVG proof). Ik heb ruime ervaring met het geven van supervisie, met name in het kader van de GZ-opleiding en opleiding tot Psychotherapeut en ben enthousiast over ons mooie vak.

Voor elk supervisietraject geldt dat een eerste kennismakingsgesprek kosteloos is. Bij de start van een supervisietraject wordt een supervisiecontract opgesteld met daarin de vastgelegde doelen en afspraken, eventueel afhankelijk van het kader van waaruit de supervisie gevolgd wordt.

In de supervisie behandeling werk ik integratief en maak ik gebruik van mijn kennis van diverse behandelmethodieken. Voor specifieke supervisievragen (eenmalig of in het kader van een andere opleiding) neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Afspraken kunnen eventueel worden ingepland doordeweeks, buiten kantoortijden.

Tarieven

 Tijdsduur per sessieKosten per persoon
Individueel45 minuten115 euro
2 personen60 minuten100 euro

Voorbereidingstijd (lezen van verslagen, evaluaties) worden niet apart berekend.