Praktijk

Mijn praktijk bevindt zich op de eerste etage binnen een gezondheidscentrum, waar ook een huisartsenpraktijk (Roodenburg), apotheek, fysiotherapeuten en andere klinische psychologen en psychotherapeuten gevestigd zijn.

Ik werk nauw samen met collega behandelaren onder Psychotherapie en Diagnostiek Leiden (PDL). Dit zijn verschillende praktijken op het gebied van psychotherapie, diagnostiek en behandeling binnen de Basis en Specialistische GGZ. Een overzicht van de praktijken van mijn collega’s kunt u vinden op de website van PDL.

Mijn spreekkamer bevindt zich op de eerste etage. Er is geen lift aanwezig, waardoor mijn praktijk niet geschikt is voor minder validen.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en ben gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.
Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Ik werk niet met een wachtlijst. Voor actuele wachttijden klik hier.