Aanmelden

U kunt zich op verschillende wijzen aanmelden bij mijn praktijk. Allereerst kunt u uzelf aanmelden door direct contact met mij op te nemen via het contactformulier, info@praktijknordmann.nl of bellen op +31 6 18 15 12 36. Ik zal dan een korte (telefonische) screening afnemen om te bespreken of u bij mij op uw plek bent. Indien dit het geval lijkt zal ik met u een afspraak voor een intakegesprek inplannen.

Uw huisarts kan u ook aanmelden of u kunt doorverwezen worden door een andere zorginstantie. Op deze verwijsbrief dienen dan de volgende gegevens te staan:

  • Datum verwijzing (deze mag maximaal een half jaar voor de eerste behandeldatum liggen)
  • Naam, functie en AGB-code van de verwijzer en de huisartsenpraktijk
  • Stempel van de praktijk en/of handtekening van de verwijzer
  • Uw eigen gegevens (NAW-gegevens, geboortedatum, burgerservicenummer en verzekeringsgegevens)
  • Reden van verwijzing
  • Vermoeden of aanwezigheid van een bepaalde psychische stoornis
  • Is er sprake van eerdere behandeling(en) en/of crisisgevoeligheid
  • Verwijzing voor een behandeling is de BasisGGZ of Gespecialiseerde GGZ

Aanmelden via 1nP
Ik ben aangesloten bij Stichting 1nP. Deze stichting helpt u bij het vinden van de best passende professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Zij werken in heel Nederland met regionale, multidisciplinaire teams. Zo combineren zij de voordelen van een groot netwerk met de kleinschaligheid van op elkaar afgestemde specialisten.

U kunt zich dus ook aanmelden via de website van 1nP: https://www.1np.nl

Kies in de grijze balk voor: aanmelden.
Kies vervolgens of u zich aanmeldt voor de Basis GGZ of Specialistische GGZ. Dit staat op de verwijzing van uw huisarts. Vervolgens vult u mijn naam in als regiebehandelaar, of de postcode van de praktijk (2313 HH). U krijgt dan een landkaart te zien, waarbij u op het rode icoontje kunt klikken van R.V.E. Leiden Centrum. Daar sta ik als behandelaar bij, met mijn gegevens. U kunt hier mij selecteren.
Mocht u problemen ondervinden met deze inschrijfprocedure, neem dan contact op met het secretariaat van 1nP: secretariaat@1np.nl of 0900 – 555 3000